Son 1 senede Türkiye’de faaliyet geçirdiÄŸi Voce Music yapım ÅŸirketiyle Güllü’den Cansever’e, Sergio Gürlek’ten TuÄŸba Hatun’a, Haktan’dan Aynur HaÅŸhaÅŸ’a kadar pek çok önemli sanatçıyla müzik projeleri yapan, aynı zamanda Amerika..
Son 1 senede Türkiye’de faaliyet geçirdiÄŸi Voce Music yapım ÅŸirketiyle Güllü’den Cansever’e, Sergio Gürlek’ten TuÄŸba Hatun’a, Haktan’dan Aynur HaÅŸhaÅŸ’a kadar pek çok önemli sanatçıyla müzik projeleri yapan, aynı zamanda Amerika BirleÅŸik Devletleri’nde yaÅŸayan Türk’leri Mustafa Sandal, Hakan Peker ve Serdar Ortaç gibi çok ünlü isimlerle düzenlediÄŸi konserlerle buluÅŸturan Selçuk Sal Küçük ve eÅŸi Jesi Albayrak son yaptıkları paylaşımda: “Türkiye’de müzik sektörüne yaptığımız yatırımları daha da arttırarak sürdüreceÄŸiz. Bu güne kadar tanınan pek çok isme firmamızın etiketiyle Single proje çıkardık ve bundan sonraki süreçte daha da arttıracağız” ifadelerine yer verdiler.
Son olarak geçtiÄŸimiz saatlerde Sergio Gürlek’in Åžeyh Åžamil isimli ÅŸarkısının kendilerine ait Voce Music ÅŸirketinin etiketiyle yayınlanmasının heyecanını yaÅŸayan Selçuk Sal Küçük ve eÅŸi Jesi Albayrak yeni sürpriz projeler olduÄŸunu da dile getirdi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.