Son Dakika: Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Gelibolu Kulüpleri Sezon Ortasında Sahasız Kaldılar

Gelibolu’nun tek futbol sahası Mehmetçik Stadında hem de sezon ortasında başlayan zemin yenileme çalışmalarına tepkiler gelmeye devam ediyor. İhalesi yapıldıktan sonra başlayan zemin yenileme çalışmalarının zamanlamasının yanlış olduğuna yönelik tepkiler..

Gelibolu Kulüpleri Sezon Ortasında Sahasız Kaldılar
Yayınlanma: 453 Okuma

Gelibolu’nun tek futbol sahası Mehmetçik Stadında hem de sezon ortasında başlayan zemin yenileme çalışmalarına tepkiler gelmeye devam ediyor.

İhalesi yapıldıktan sonra başlayan zemin yenileme çalışmalarının zamanlamasının yanlış olduğuna yönelik tepkiler devam ederken, Gelibolu’yu Çanakkale Süper Amatör Lig de temsil eden kulüplerin antrenman yapacak saha bulamaması, yine Çanakkale amatör liglerinin alt kademelerinde mücadele eden genç sporcuların çalışacak saha bulamaması sonrasında yapılan işin ne kadar zamansız ve yanlış olduğu konusunda Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğüne hem kulüplerden hem de sporseverlerden büyük tepki var.

Çanakkale Süper Amatör Lig de sezonun ilk yarısının bitiminden sonra Gelibolu Mehmetçik Stadında başlayan sentetik zemin yenileme işlemi sonrası Çanakkale Süper Amatör Lig de mücadele eden Geliboluspor, Gelibolu Aydoğanspor ve Bayırköyspor kulüpleri sezonun ikinci yarısına yönelik antrenman ve hazırlık müsabakası oynayacak bir saha bulamıyorlar. Bunun yanında altyapı takımları ne olacak? Diğer amatör lig maçları başlayınca ne olacak?

Gelibolu Mehmetçik Stadında başlanan sentetik zemin yenileme çalışmalarının yaklaşık 3 buçuk ay sürecek olmasından dolayı büyük sıkıntı yaşayan kulüpler yetkililere tepki gösterirken, yapılan işin zamanlamasının çok yanlış olduğu konusunda ise hem fikirler.

Gelibolu’da bu sezonun kalan bölümünde kulüplerin antrenman yapacak saha bulamayacağı, futbol maçı oynanmayacağı ve izlenmeyeceği düşünüldüğünde yapılan işin zamanlamasının ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkmış oldu. Geçtiğimiz yıllarda 26 Kasım Stadının yıkılması sonucunda tek kalan ve zaten yetersiz olan Mehmetçik Stadının da bu şekilde devre dışı bırakılması sonucunda Gelibolu futboluna son nokta konulmuş oldu.

Gelibolu Mehmetçik Stadı Zemin Yenileme Çalışmaları:

Haber: Osman Okan

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.