Son Dakika: Sağlıkta Şiddetle Sonuna Kadar Mücadele *** CHP'li Güneşhan "İktidar Turizmi Otuz Yıl Geri Götürecektir" *** Turizm Haftası’nda Seramik Standı İlgi Çekiyor *** Kira Anlaşmazlıkları Yüzde 80 Davaya Dönüşüyor *** Lapseki’de İşçiler Göçük Altında Kaldı *** İnternet Gazetecilerinden Erkek’e Ziyaret *** Aranan Kaçak Gelibolu’da Yakalandı *** Çanakkale’de 33 Afgan Kaçak Yakalandı *** Wedding Show 2024 Fuarı Çanakkale’de Yapıldı *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

19 Mayıs’a Özel ‘Nutuk’ Çalışması

Günümüzde canlı performansları nedeniyle eğlence sektörünün aranan isimlerinden olan DJ, aranjör Mahmut Görgen, 19 Mayıs’a özel ve tüm dijital gelirleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak olan ‘Nutuk’ isimli son çalışmasını yayınladı. Görgen,..

19 Mayıs’a Özel ‘Nutuk’ Çalışması
Yayınlanma: 815 Okuma

Günümüzde canlı performansları nedeniyle eğlence sektörünün aranan isimlerinden olan DJ, aranjör Mahmut Görgen, 19 Mayıs’a özel ve tüm dijital gelirleri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanacak olan ‘Nutuk’ isimli son çalışmasını yayınladı.

Görgen, “Böylesine anlamlı bir çalışmaya vereceğiniz destek, Mehmetçik Vakfımıza bir katkı olacaktır. Büyük keyif ve gururla hazırladığım bu çalışmayı dilerim sizler de çok seversiniz. Destek veren herkese şimdiden sonsuz saygı, sevgi ve teşekkürlerimi iletiyorum” diye ekledi.

Çalışmaya CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan’dan destek geldi. Başkan Karahan, “Genç neslin ilgisi, dinlediği müzikler, giydiği kıyafetler, düşünceleri bambaşka. Biz bu pırıl pırıl gençleri dinlemeli ve anlamalıyız. Çok yeni işler çıkarıyorlar, çok farklı şeyler yapıyorlar. Bu da hem taktir edilecek hem de ilgiyle karşılanacak bir performans. Genç bir DJ olan Mahmut Görgen kardeşimizin 19 Mayıs’a özel yayınladığı ‘Nutuk’ çalışmasını beğeniyle açıp izledim ve dinledim. Oldukça başarılı. Verilecek desteğin Mehmetçik Vakfı için bir katkı sağlaması da çok ince bir davranış. Hem çalışmasını hem kendisini tebrik ediyorum. Mahmut ve Mahmut gibi genç arkadaşlarımıza başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.