Son Dakika: Çanakkale’de 8 Kaçak Göçmen Yakalandı *** Ümit Özdağ Et ve Süt Kurumuna Gitti *** Çanakkale Boğazında Gemi Yangını *** Gençlik ve Spor Bakanından Gelibolu’ya Müjde var *** 57. Alay Vefa Yürüyüşü Şehitler Abidesi’nde Yapıldı *** Çanakkale Kara Savaşlarının 109. Yılında Şehitler Anıldı *** CHP’li Güneşhan: “Yaşasın Çanakkale Ruhu” *** Solotürk’ten Çanakkale Boğazı’nda Gösteri *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

Cengiz, Terim İle Çalışmayacağım

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı. Cengiz, Fatih Terim ile çalışmayacağını belirterek, Terim’le yola devam etmesi için tek şartının Terim’in özür dilemesi olduğunu ifade etti. Galatasaray..

Cengiz, Terim İle Çalışmayacağım
Yayınlanma: 1.327 Okuma

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yaptığı basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cengiz, Fatih Terim ile çalışmayacağını belirterek, Terim’le yola devam etmesi için tek şartının Terim’in özür dilemesi olduğunu ifade etti.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 14.30 da başlayan ve 2 saat süren basın toplantısında bomba açıklamalarda bulundu. Yönetimden aday çıkarsa onu destekleyeceğini belirten Mustafa Cengiz, aday olmayı düşünmediğini ifade etti.

Cengiz, ancak aday çıkmazsa yeniden başkan adayı olabileceğinin sinyallerini verdiği konuşmasında bir gazetecinin Fatih Terim ile devam edecek misiniz sorusuna, “Ben Sevgili Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum” cevabını verdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Benim görev sürem doluyor yasal olarak. Medeni Kanunun Derneklere ilişkin hükümde, böyle zorunlu durumlarda 1 kişi bile kalsa yönetim devam ediyor. Kayyum atanmıyor, bu bizi rahatlattı. Ben ayın 1’i itibarıyla Fatih Hoca ile devam etmeyi düşünmüyorum” dedi.

Cengiz açıklamasının devamında, “Sevgili Fatih Terim hocamız, konuşurken beni buz gibi etti. Abdürrahim ve arkadaşlarla beraberdik. Yusuf yerinden fırladı. Benim gözlerim faltaşı gibi açıldı. İçerideki ve dışarıdaki düşmanlar” dedi.

“Biz düşmanız. Sen nasıl teknik direktörlük yapacaksın? Biz Brütüs mü oluyoruz? O anda istifa etmeliydi. Ona o yakışırdı. Fatih Hoca’dan biz bunu hiç beklemedik. Ben 6 gündür her gün hastanedeyim her gün, iki tane beyinde çıkmış. Ben de kendimi düşünceli adam zannediyordum. Aramızda sinirden uyumayan var. Var olasın Fatih Hocam. Düşmanlarını duman ediyorsun. Seni tebrik ediyorum sevgili hocam, yürekten tebrik ediyorum. Konuştukların, o kelimeyi demek istemiyorum, eserinle övünebilirsin. Tekrar kemoterapiye başladım. Yapma be hocam. Bir kere geçmiş olsuna gelmedin bana. Oğlumu aradın. Bir kere geleydin ya vallahi bekledim.”

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.