Son Dakika: Çanakkale Müzik Festivali Başlıyor *** Sahili Nefes Alacak *** Haksız Rekabet Zammına Tepki Var *** Horoz Dövüştüren 52 Kişi Yakalandı *** Gelibolu Belediyesi Kan Değişimi Yaptı *** Cevizli Köyünde Hıdrellez Şenliği Yapıldı *** Göçmen Kaçakçılığı İle Mücadele Devam Ediyor *** WhatsApp Haber Hattı: 05437951277

“Uysal Kadın” Ä°lgiyle Ä°zlendi

Bu yıl dördüncü kez gerçekleÅŸtirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan “Kadın Oyunları Festivali” kapsamında Çanakkale’de sahnelenen ilk tiyatro oyunu “Uysal Kadın”a, tiyatro severler yoÄŸun ilgi gösterdiler…

“Uysal Kadın” Ä°lgiyle Ä°zlendi
Yayınlanma: 90 Okuma

Bu yıl dördüncü kez gerçekleÅŸtirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan “Kadın Oyunları Festivali” kapsamında Çanakkale’de sahnelenen ilk tiyatro oyunu “Uysal Kadın”a, tiyatro severler yoÄŸun ilgi gösterdiler.

11-15 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleÅŸecek olan Kadın Oyunları Festivali’nin ilk gösterisi olan “Uysal Kadın”, Çanakkale Belediyesi Kültür Merkezi’nde seyirci ile buluÅŸtu.

Çanakkale Belediye Meclis Ãœyesi Birten Sarıbaş’ın da katılım gösterdiÄŸi tek perdelik tiyatro oyunu için kentliler de salonu doldurdular. “Uysal Kadın”ın oyuncu kadrosunun gösterdiÄŸi performans izleyicilerden büyük alkış alırken, gösteri bitiminde oyunculara Belediye Meclis Ãœyesi SarıbaÅŸ tarafından ödül takdim edildi.

Haber: Osman Okan

Ä°LK YORUMU SÄ°Z YAZIN

HoÅŸ Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Åžifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.