Türk Tabipler Birliği Aile Hekimliği Kolu, İstanbul’da kızamık ve zatüree nedeniyle hastaneye yatırılan çocuklar olduğunu duyurdu. Türk Tabipler Birliği Aile Hekimliği Kolu tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul’da kızamık nedeniyle hastaneye yatırılan..
Türk Tabipler Birliği Aile Hekimliği Kolu, İstanbul’da kızamık ve zatüree nedeniyle hastaneye yatırılan çocuklar olduğunu duyurdu.
Türk Tabipler Birliği Aile Hekimliği Kolu tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul’da kızamık nedeniyle hastaneye yatırılan ve zatüree tedavisi gören çocuklarımız var. Anne babalar 9. ayda, 1 ve 4 yaşlarında çocuklarınıza kızamık aşısı yaptırmayı ihmal etmeyin. Aile hekimliklerinde aşı takvimi hakkında bilgilendirme yapılmaktadır. Aşılar ücretsizdir” denildi.
BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.